Werving en selectie

De talentenpionier staat bekend om het werven en selecteren van talenten met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is van harte welkom, met of zonder doelgroepverklaring. Een doelgroepverklaring is immers geen diskwalificatie, maar daarentegen juist een gelegenheid om uit te blinken! Wij zien een WIA, Wajong, WAO, WAZ, WW en alle andere sociale vangnetten daarom als een mooie kans om de unieke talenten van een kandidaat extra onder de aandacht te brengen, waarbij wij ons met hart en ziel inzetten voor het creëren van een duurzame werkplek.

In het kader van Werving & Selectie proberen we niet alleen talenten uit te laten blinken, maar proberen we ook werkgevers te voorzien van talentvolle kandidaten en werkgevers te helpen om aanwezige talenten optimaal te benutten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een loonwaardemeting; een instrument dat door het team van de Talentenpionier niet als diskwalificatie wordt aangemerkt, maar juist meer als een middel om ervoor te zorgen dat talenten hun kwaliteiten kunnen blijven inzetten zonder op de tenen te hoeven lopen.

Herken jij jezelf in onze beschrijving van dé talent en heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Waar wacht je dan op?! Stuur gauw je CV via dit formulier en we maken snel een afspraak om jouw afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen.

Bent u als werkgever op zoek naar kandidaten, vul dan hier het formulier in.